Aydın'da korkutan yangın

Aydın'da gece meydana gelen yangında korku dolu anlar yaşandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 08:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Biri çocuk 3 kişi bir anda alevler içinde kalan evlerinde kapının açılmaması sonucu mahsur kalınca balkondan yan daireye geçerek kurtuldu. Facianın ucuz atlatıldığı olayda mahalle sakinleri geceyi sokakta geçirdi.

Olay Aydın Merkez Yedieylül Mahallesi Bağkur Evleri'nde meydana geldi.C Blok B giriş 14 numaralı apartmanın 4. katında oturan Cemil Serter'in dairesi gece 03.00 sıralarında bir anda yanmaya başladı. Bu sırada uyumakta olan Cemil-Seçil Serter çifti 2 yaşındaki çocuklarını kucaklayıp yanan evi terk etmek istedi. Ancak paniğe kapılan aile evin bir türlü kapıyı açamadı. Kısa sürede mutfağı saran alevlerden çıkan duman evin her tarafını kaplayınca Cemil Serter eşi Seçil ve 2 yaşındaki oğlu Yiğit ile balkona çıkıp yardım istedi. Bu sırada havaların aşırı sıcak olması nedeniyle yan balkonda uyumakta olan komşusu Serdar Mutlu uyandı. Baba Cemil Serter önce 2 yaşındaki çocuğunu balkondan komşusuna uzattı, ardından eşi Seçil'in kurtulmasını sağladıktan sonra kendisi de komşusunun yardımı ile balkondan karşı daireye geçerek yanmaktan kurtuldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan evin kapısını kırarak içeri girip yangına müdahale etti. Olaydan sonra acı haberi duyup gençlerin yaşadığı eve gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Torunu, gelini ve oğlunun yaşadıklarını öğrenen anne Fikriye Serter fenalık geçirince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangınla ilgili polis soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber