Manisa'da girişimci kadınlar kendi iş yerini açtı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Banu Tatlıcıoğlu Sevimli ile ortağı Zeynep Gündüz'ün "Çarşı Gurme" ismini verdikleri işyeri, düzenlenen törenle açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 20:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anafartalar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyete başlayan işyerinin açılışına Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, MTSO Meclis Başkanı Tezcan Ödemiş, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, KOSGEB Manisa Hizmet Merkezi Müdürü Recep Özçevik ve çok sayıda davetli katıldı. Bugün büyük bir heyecan duyduğunu dile getiren Manisa Valisi Daşöz, "Bugün 2 genç ve cesur bayan arkadaşımız kocaman bir adım atıyorlar. Banu hanımın ikinci iş yeri açılışı. Ortağı olan genç bayan arkadaşımızın ilk işyeri açılışı. Zaten bütün yolculuklar ilk adımlar başlar. Büyük bir adım atıyorlar. Güzel bir işyerini ilimize kazandırıyorlar. Aslında bu iş yeri hepimizin tükettiği şeyleri satıyor. Bir iddia ile yola çıkıyorlar. 'Bizler daha iyisini yapacağız' diyorlar. Tabi böyle diyenler sadece alkışlanır. Aramızda ticaretin ne kadar önemli olduğunu ve yapanlar var. Özellikle bayanlarımızın girişimciliklerinin önemli olduğuna inanıyoruz. Aslında girişimcilik bir ülkenin kalkınmasında önemli bir kültürdür. Dolayısıyla bizlerin ne kadar çok girişimcilikleri olursa ülkemiz o kadar hızlı kalkınır. Ümit edelim bu iki arkadaşımızın attıkları adım gittikçe büyür, arkalarından başka bayanlarımız da gelir." dedi.

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay ise,"Genç bayan arkadaşımızın ortaklaşa başlattıkları bu adımların hayırlı, Uğurlu olmasını diliyorum. Girişimcilik cesaret ister. Bunu büyük bir cesaret ve başarı olarak görüyorum. Başarılı olmalarını temenni ediyorum."diye konuştu. MTSO Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, "Bu güzel kardeşlerimiz inanıyorum ki Manisa'mıza iyi hizmetler sunacaklar. Kendilerini bu faaliyetlerinden dolayı yürekten kutluyorum. İlimize, ülkemize bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum. Hayırlı Uğurlu olsun." dedi. MTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve işyeri sahibi Banu Tatlıcıoğlu Sevimli de açılışa katılan herkese teşekkürlerini sundu. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber