Sanayi esnafından yol isteği

Çorlu Yeni Sanayi Sitesi içerisinden geçen yollardan bazılarının stabilize oluşu nedeniyle esnaflar toz içinde kaldıklarını belirterek yolların asfaltlanmasını istediler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 08:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sanayi sitesi içerisindeki yollar da dahil olmak üzere çevre yollarının bozuk olduğunu belirten sanayi sitesi esnafları yolların asfaltlanmasını istediklerini kaydettiler. Stabilize olan yollar nedeniyle her araç geçişinde etrafı toz bulutu kapladığını belirten esnaflar: "Sanayi sitesi içerisindeki yolların büyük bölümü kış nedeniyle bozulmuş durumda. Asfaltlanma için yaz gelmesini bekledik. Ancak hala bekliyoruz. Yollarımızın yapılmasını istiyoruz" dediler.

Yeni Sanayi Sitesi ile Armada City Evleri arasında bulunan yolun hem gidiş yönü hem de dönüş yönünün stabilize olduğunu da kaydeden esnaflar: "Sanayi sitesinde yer alan esnaflar, sanayiye gelen müşteriler hatta Çorlu Belediyesinin şehir içi yolcu taşımacılığı yapan otobüsleri dahi bu yolu kullanıyorlar. Yolun bir an evvel asfaltlanması gerekiyor. Stabilize yoldan her geçen araç ardında dev bir toz bulutu oluşturuyor. Bu da sıkıntı yaratıyor" şeklinde konuştular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber