Vali Altıparmak Manavgat'ta incelemelerde bulundu

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, ziyaret ettiği Manavgat'ta çeşitli incelemelerde bulundu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 09:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Altıparmak, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sınav sonuçlarında 500 tam puan alan Bahçeşehir Koleji öğrencisi İçten Bozkurt ve Başarı Koleji öğrencisi İbrahim Mert Delikkulak'ı tebrik etti, cumhuriyet altını ve hediye verdi.

Manavgat Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Vali Altıparmak ve beraberindeki heyet, DSİ Antalya Manavgat Ovaları İşletme ve Bakım Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Suyumuz Kanalda Paramız Cebimizde" projesi çerçevesinde Manavgat Sol Sahil Sulama Kanalı'nda yapılan temizlik çalışmalarını inceleyerek, sulama kanalıyla ilgili bilgi aldı.

Vali Altıparmak, ziyarette yaptığı konuşmada, Antalya'da turisti rahatsız edecek ve turizme zarar verecek hiçbir faaliyetin uygulanmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

-Seleukeia Antik Kenti-

Seleukeia Antik Kenti'ni de gezen Vali Altıparmak ve beraberindekilere Side Müze Müdürlüğü uzmanlarından Ferhat İnce tarafından brifing verildi.

Altıparmak, tarihi antik kenti ilk defa gördüğünü ve çok etkilendiğini belirterek, "Şu anda görüyorum ki birçok yapı ayakta, hala korunuyor, hala sunulabilir. İnşallah bundan sonra buranın korunması, restorasyonu anlamında elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Burayı koruma altına alacağız" diye konuştu.

Ardından Manavgat Şelalesi'ni gezen Vali Altıparmak Sarılar Belediyesi tarafından hazırlanan Şelale Projesi hakkında Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy'dan bilgi aldı.

Daha sonra Manavgat'ın Yavrudoğan köyünde Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı

(BAKA) tarafından desteklenen mango meyvesi fidanı yetiştirme alanını ziyaret etti.

Ayrıca, Altıparmak köyde bulunan çocuklara oyuncak ve hediyeler verdi

Muhabir: Mustafa Taş / Yusuf Karadağ

Yayıncı: Tarkan Demir

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber