Ölümlü kazaların meydana geldiği demiryoluna bariyer kurulacak

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, Barbaros Mahallesi'nden geçen ve çok sayıda ölümlü tren kazasının meydana geldiği demiryolu üzerine elle çalışan bariyer kurulacağını bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 16:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersinli, söz konusu hemzemin geçitte incelemelerde bulundu. Mersinli'ye AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı üyeleri ve Barbaros Mahallesi Muhtarı Mustafa Duruyol eşlik etti.

Mersinli, burada yaptığı açıklamada, ?Muhtarımız ve mahalle sakinleri, dertlerini bizlere anlattı. Çözüm üretmekte biraz geç kalındı. En son merkez ilçe teşkilatımızdan beş altı arkadaşımız belediyeye dilekçe verdi. Bu dilekçelerin zaman içerisinde işleme koyulmadığını gördük. CHP Milletvekili Sayın Özgür Özel, konuya hakim olmadan burada bir dizi açıklamada bulundu. Sayın Milletvekilimiz Muzaffer Yurttaş ile beraber Sayın Valimiz ile görüştük. Vali Bey de netice alınmasında çok gecikildiğini fark etti ve hemen harekete geçti. Hem belediyeyi hem emniyeti hem de valilik yetkililerini toplayıp buraya çıkarma yaptılar, emir ve talimatlarını verdiler. Tantanlarımız (bariyer) geldi. Buraya manuel tantan konulacak, ondan sonra belediye ışıklandırma yapacak.? dedi.

Söz konusu yolun bir sıkıntısının da imarla ilgili olduğunu aktaran Berk Mersinli, ?İmarla ilgili problemler çözüldükten sonra yol düzenlenecek. Malzemeler geldi. Burada ayrıca su sıkıntısı var. Belediyemize seslenmek istiyorum, suyla ilgili bir yatırım yapılmasını istiyoruz. Büyükşehir olma yolundaki Manisa'nın sorunlarına çok ciddi çözüm üretmekteyiz. Biz burayı sadece Barbaros Mahallesi'nin değil, 57 mahallenin sorunu olarak görüyoruz. Sayın Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü, 57 mahalleye eşit hizmet etmeye davet ediyoruz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber