Serhat Dershanesi'nin 34 öğrencisi LYS'de derece yaptı

Kayseri Serhat Dershaneleri'nin, açıklanan 2012-Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre 34 öğrencisi derece yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 16:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk 100 arasında yer alan öğrenciler aynı zamanda en iyi Kayseri derecelerini de elde etti.

Serhat Dershaneleri Genel Müdürü Yavuz Karagöz, açıklanan LYS sonuçlarına göre öğrencilerinin büyük başarı elde ettiklerini dile getirdi. SBS ve LGS ile LYS'de kalitesini kanıtlayan dershanelerinin bir başarı daha aldığını anlatan Karagöz, ilk 100 içerisinde Türkiye sekizincisi, on ikincisi ve on dördüncüsü çıkarmayı başardıklarını anlattı.

Karagöz, dershanelerinin her zamanki başarı zirvesini koruduğunu belirterek, şu bilgileri verdi: ?Kayseri'nin süper beyinlerini yetiştiren Türkiye ve Kayseri derecelerini tamamını kendi bünyesinden çıkaran dershanemiz bu başarısını velilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve Kayserililerle paylaşıyoruz. Uluslararası arenada ülkemizin yeri eğitimle değişecektir. Bu nedenle hedefimiz çağdaş, hür düşünceli, demokratik değerlere sahip çıkan, üreten, teknoloji kullanabilen, özetle kendisine ve milletine yararlı bireyler yetiştirmektir. Daha güzele daha iyiye layık olan ülkemiz, geleceğe bu misyonla başarılı gençlerle yürüyeceği malumunuzdur. İlimiz bu gelişmelere katkıda bulunacağı kesindir. Bizler Serhat Dershanesi olarak bu katkıyı sağlayamaya hazırız.?

Başarılı öğrencileri kutlayan Karagöz, öğrencilerin bu başarısında emeği olan öğretmenleri ve velileri de tebrik etti. Aldıkları derecelerle ilgili bilgiler veren Karagöz, LYS alınan Türkiye derecelerinin 8, 12, 14, 15, 18, 19, 20'incisi çıkardıklarını belirtti. Açıklanan sonuçlara göre ilk 100 arasında Serhat Dershanesi'nden 34 öğrenci bulunuyor.

Serhat Dershanesi, başarılı öğrencilerini plaketle ödüllendirdi. Düzenlenen törende ilk 100 arasında yer alan 34 öğrenci ile birlikte öğretmenleri toplu hatıra fotoğraf çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber