Reyhanlı'da LYS birincisi FEM Dershanesi'nden

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)'nda Fem Dershanesi öğrencileri ilçe birinciliklerin kimseyi kaptırmadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 12:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Reyhanlı Fem Dershaneleri Müdürü Bahattin Akbudak, öğrencileri Kübra Bozkurt'un TS'de 510 puanla Türkiye 89'uncucu ve sayısalda yine dershane öğrencileri Ahmet Çetrez'in 505 puan, TM-3'te Aslı Enver Kulu'nun ise 501 puanla Türkiye 291'incisi olduğunu kaydetti. Bu öğrencilerin aynı zamanda Reyhanlı birincisi olduklarını dile getiren Akbudak, başarılarının bundan sonraki sınavlarda da devam ettirmek istediklerini kaydetti.

Öğrencilere tercihlerini tek başlarına yapmamaları noktasında uyarıda bulunan Akbudak, ?Tercihlerinizi kesinlikle öğretmenleriniz ile beraber yapın. Bu konuda öğretmenlerimiz ilçedeki tüm öğrencilere hizmet vermeye hazır. Elde ettiğimiz bu başarıda emeği geçen; başta öğrencilerimizi, desteklerini bizden esirgemeyen fedakâr ailelerimizi ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan her biri branşında uzman olan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber