Ordu'da yayla ve köylere MOBESE kurulacak

Ordu Valisi Orhan Düzgün, köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek muhtarların dert ve sıkıntılarını dinledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 10:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu TESK Otel'de muhtarlarla bir araya gelen Vali Orhan Düzgün, köylerde yaşanan hırsızlık olayları ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu. Ordu Valiliği olarak köy ve yaylardaki önemli kavşaklara MOBESE konulması konusunda çalışmalarının sürdüğünü belirten Vali Düzgün, köydeki iş yerlerinin güvenlik kamerası takmasının yararlı olacağını ifade etti.

Ordu Valisi Orhan Düzgün, muhtarlara köylerindeki iş yerleri sahipleri ile görüşerek güvenlik kameraları koymaları yönünde sizlerde uyarılarda bulunmalarını isteyerek, "Köylerimizde şehirleşmeye başladı. Köylerimizdeki iş yerlerinin kendi güvenlik kameralarını koymalarını istiyoruz. Bu sistem dışarıdan görüldüğü gibi çok maliyet gerektiren bir sistem değildir" dedi.

Vali Düzgün, Ordu'da iki yıl önce MOBESE sisteminin kurulduğunu hatırlatarak, "Şimdi ilçelerimizde de MOBESE kurumları devam ediyor. Köylerimizdeki ve yaylalarımızdaki önemli kavşaklarda MOBESE konulması yönünde bir çalışmamız var. Hem hırsızlık olaylarının engellenmesi hem de güvenliğin sağlanması bakamından faydalı görüyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber