Halkın Portakalı eğitimleri başlıyor

Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında sinema amatörleri için bu yıl dördüncü kez düzenlenen ?Halkın Portakalı' etkinliği 30 Temmuz'da başlıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 13:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halkın Portakalı'nda toplam 60 bin lira para ödülü dağıtılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından 6?12 Ekim 2012 tarihlerinde düzenlenecek 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında gerçekleştirilecek 4. Halkın Portakalı Film Atölyesi için eğitimler 30 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Antalya Kültür Merkezi (AKM)'nde 30 Temmuz?17 Ağustos 2012 tarihleri arasında düzenlenecek teorik dersler ve pratik uygulamalar şeklinde devam edecek çalışmalara katılabilmek için 25 Temmuz Çarşamba gününe kadar www.altinportakal.org.tr sitesinden elde edilebilecek başvuru formu ile AKSAV Festival Ofisi'ne kayıt yaptırmak gerekiyor.

Koordinatörlüğünü sinema eğitmeni ve yönetmen Engin Kılıçatan'ın yapacağı projenin çalışma gruplarına Emre Kavuk senaryo, Önder Şengül kamera ve aydınlatma, Engin Hayırıoğlu kurgu?kamera, Cenker Ekemen sinematografik anlatı, Engin Bayrak sinemada ses ve müzik dersleri verecek. Ders programının ardından 27 Ağustos'ta film çekimlerine geçilecek. Çekimleri tamamlanan ve festival programı kapsamında gösterime giren filmler Halkın Portakalı için yarışacak. Yarışma sonunda birinci gelen filme 30 bin, ikinci filme 20 bin, üçüncü olan filme 10 bin TL olmak üzere toplam 60 bin TL para ödülü verilecek.

Halkın Portakalı çekimlerinin ana temasını EXPO 2016 Antalya'nın ana teması olan ?Çiçek ve Çocuk' teması oluşturacak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber