Kırcaalili öğrenciler Bursa'yı gezdi

Osmangazi Belediyesi'nin daveti ile Bursa'ya gelen Bulgaristan'ın Kırcaali kentine bağlı Dedeler Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri kenti gezdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 13:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçen ay Sakarya İlköğretim Okulu öğrencilerinin Kırcaali'ye gerçekleştirdiği gezinin ardından Bursa'ya gelen grup, 8 günlük ziyaret çerçevesinde kentin tarihi mekânlarını dolaştı.

Dedeler Köyü İlköğretim Okul Müdürü Bayram Hüseyin, öğretmenlerden Nesrin Rasim ve Nevin Mustafa ile birlikte 10 öğrenci, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Çocukları ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Dündar, ?Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Kardeş şehrimiz olan Kırcaali'nin Dedeler Köyü'nden gelen çocuklarımız, geçmişten gelen güçlü bağlarımızın geleceğe aktarılmasında çok önemli misyon üstleneceklerdir. Kendilerini burada ağırlamaktan mutlu olduk.? dedi.

Okul Müdürü Bayram Hüseyin ise Osmangazi Belediyesi'nin okulun yenilenmesi ve öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasında çok büyük emek sarf ettiğini belirtti. Hüseyin, yardımları için teşekkür ettiği Başkan Dündar'a üç boyutlu bir tablo hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber