Ramazan ayında müşterilerine bin 500 torba un hediye edecek

Kayseri'de ekmek üretimi yapan bir firma Ramazan ayında belirleyeceği 5 farklı günde müşterilerine 5'er kilogramlık bin 500 torba un hediye edecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 11:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cihan Ekmek AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Necati Aral, ham buğday unundan Tarım Bakanlığı normlarına uygun olarak üretilen ve Cihan Ekmek'in mayalı ürün imalatında kullanılan unundan müşterilerine 5'er kilogramlık torbalarda hediye etmeye başladıklarını kaydetti.

Necati Aral, 5'er kilogramlık özel torbalarda hazırlatılan bin 500 paket unun Ramazan ayı içerisinde 5 farklı günde Cihan Ekmek müşterilerine hediye olarak verileceğini belirterek, ?Müşterilerimize Ramazan ayı içerisinde belli günlerde mayalı ürünlerimizde kullandığımız unumuzdan hediye etmeye devam ediyoruz, afiyetle yesinler. Hediye ettiğimiz undan müşterilerimiz evlerinde hamur işi yapsınlar ve unumuzun kalitesini daha yakından görsünler diye bu promosyonu düşündük. Unumuz, İç Anadolu ovalarının buğdayının özel bir karışımından oluşan ham buğday unudur. Cihan'da kullanılan tüm malzemeler özenle seçilir, özenle hazırlanır. Müşterilerimiz, bizim için çok değerlidir. Onların memnuniyeti tezgâhlarımızın aynasıdır.? diye konuştu.

Cihan Ekmek'te Ramazan ayında 5 farklı günde, 5'er kilogramlık torbalarda günlük 300'er torba un müşterilerine ücretsiz hediye edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber