Özel halk otobüsünden iftar ikramı

Afyonkarahisar'da toplu taşıma hizmeti veren Turex özel halk otobüsü yönetimi, iftar saatinde araçlarında seyahat halindeki müşterilerine su ve bisküvi ikramında bulunma uygulaması başlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 12:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramazan ayı öncesinde yaptığı kampanyada, kartlı taşımayla yolculuğu bir liraya düşürerek vatandaşın bütçesine önemli bir katkı sağlayan Turex, ayrıca tüm semtlere aktarmada bedava imkanı sunuyor.

Özel Halk Otobüsü İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, firma olarak Afyonluların he zaman acı ve tatlı olaylarında yanında olduklarını söyledi. Şanlı, son model araçları ile Afyonkarahisar halkına kaliteli ve güvenli taşıma hizmeti sunduklarını belirterek, iftar saatinde araçlarında seyahat halinde olan müşterilerine su ve bisküvi ikramı başlattıklarını belirtti.

Ramazan ayı münasebetiyle Afyonkarahisar halkına 100 bin adet su ve bisküvi ikramında bulunacaklarını ifade eden Şanlı, ?Ramazan ayı olması münasebetiyle bazı vatandaşlarımız iftar saatine eve yetişemeyebiliyor. Araçlarımızda, evlerine giden vatandaşlarımıza oruçlarını bozmaları için su ve bisküvi ikramında bulunuyoruz. Hem de onların dualarını alıyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber