Milas'ta tayini çıkan emniyet personeline iftarlı veda

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis müdürleri ve polis memurları için veda yemeği düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 14:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beçin'deki TKİ Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Garnizon ve Hava Meydan Komutanı Albay H. Hüseyin Kanbur, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Cumhuriyet Başsavcısı Özgür Bozkurt, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Atik, polis memurları ve aileleri katıldı.

Milas'ta 2 yıl süre görev yaptıktan sonra Fethiye ilçesine emniyet müdürü olarak atanan Hüseyin Kocabıyık, birlikte çalıştığı isimlere ve personeline teşekkür etti.

Polisin halkla ilişkileri noktasında önemli bir yol kat eden ve Marmaris Polis Evi'ne müdür olarak atanan Milas Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aşık da, Milas'ta güzel anılar yaşadığını ifade ederek teşekkür etti.

Milas Kaymakamı Atçı ve Belediye Başkanı Tokat, görev yerleri değişen personele yeni iş hayatlarında başarılar diledi.

Protokol üyeleri, tayini çıkan polis yöneticisi ve memurlarına plaket verdi.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaparken tayinleri çıkan personel isimleri şöyle: Veli Bayrak (Emniyet Amiri), Süleyman Günel (Komiser Yardımcısı), Durmuş Karaerkek (Polis memuru), Osman Yüksek (Polis Memuru), Ahmet Koltuk (Polis Memuru), Savaş Kurt (Polis Memuru), Murat Toker (Polis Memuru), Timur Mert (Polis Memuru)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber