Vali Şentürk, huzurevi sakinlerine iftar verdi

Yozgat Valisi Necati Şentürk, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Alparslan Türkeş Huzurevi sakinlerine iftar yemeği verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 00:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çapanoğlu Kent Park Sosyal Tesislerindeki iftar yemeğine Vali Necati Şentürk, eşi Sevim Şentürk, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Şerafettin Akyüz ve bazı kurum müdürleri katıldı.

Vali Necati Şentürk, iftar yemeği sonrasında yaptığı konuşmasında Ramazan ayının rahmet, bereket, merhamet ve şefkat ayı olduğunu söyledi. Vali Şentürk,"Ramazan Ayı rahmet, bereket, merhamet ve şefkat ayı, bu itibarla bizlerde yaşlılarımızla iftar sofrasında bir araya geldik. Şu an için yaşlılarımızın tek ihtiyacı ilgidir. Bizler de onları sürekli ziyaret ederek önemli günlerde bir araya gelerek bu ihtiyaçlarını bir nebze olsun azaltmaya çalışıyoruz. Onlar nasıl bize ilgi sevgi ve şefkat göstererek büyüttüler ise bizlerde şimdi onlara aynı ilgi sevgi ve şefkatle yaklaşıyoruz. Bugün de ramazan vesilesiyle bir araya geldik inşallah. Allah onları başımızdan eksik etmesin." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber