Servisçiler okul tarifesine zam bekliyor

Adana Servisçiler Odası Başkanı Ünsal Perçin, okul servislerinde 3 yıldır zam almadan çalıştıklarını belirterek Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)'nin uygulayacağı fiyat tarifesini açıklamasını beklediklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Temmuz 2012 16:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Perçin, yaptığı açıklamada, UKOME'nin bu yılki servis ücretlerini alt komisyona havale ettiğini ve sonucunu beklediklerini kaydederek "UKOME'nin belirleyeceği fiyatın ardından mütaala yapacağız. Fiyat istediğimiz gibi çıkmazsa biz kendi teklifimizi sunacağız. Ancak 3 yıldır zam almadan taşıma yaptığımızı ve bunun göz önünde bulundurulmasını istedik. Tarife konusunda anlaşma sağlanıp fiyat belirlendikten sonra velilerimize duyuru yapacağız ve çocuklarını servise yazdırmak isteyenleri bilgilendireceğiz." dedi.

Başkanlık seçimleri döneminde yapacakları hizmetleri kendi ceplerinden karşılayacaklarını, odanın bir lirasını harcamayacaklarını, hizmet vermeye geleceklerini söylediğini hatırlatan Perçin, ?Amacımız sadece üyelerimizi değil vatandaşlarımızı da mağdur etmemek. İyi çalışmalara imza atmaya gayret ediyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber