Zonguldaklılar Ulaş'taki iftarda buluştu

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi ve çevresinde yaşayan Zonguldaklılar, Ulaş beldesinde düzenlenen iftarda bir araya geldi. İftar dolayısı ile bir araya gelen Zonguldaklılar hem iftar yaptı hem de hasret giderdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 10:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorlu'ya bağlı Ulaş beldesi, merkez cami bahçesinde bu sene ikincisi yapılan ?Ulaşlı Zonguldaklılar İftarı'na, Tekirdağ, Çorlu, Değirmenköy, Muratlı, Çerkezköy'de yaşayan yaklaşık 600 civarında Zonguldaklı katıldı. İftar öncesinde cami bahçesini dolduran misafirler birbirleriyle sohbet edip hasret giderme imkânı buldu.

İftar organizasyonunu yapan İsmail İrel, iftar sonrasında yaptığı konuşmada, ?'Ramazan'ın tüm İslam alemine, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu sene ikincisini düzenlediğimiz Zonguldaklılar iftarını, gurbette yaşadığımız süre içerisinde yöremiz insanı ile bağları koparmamak, birlik ve beraberliğimizin artması, hemşerilerimizle kaynaşmak adına yapıyoruz. İftar öncesinde hemşerilerimizin kaynaşmalarına şahit oldum. Yüzlerinde mutluluk iftarımızın amacına ulaştığını bize gösterdi. Önümüzdeki yıllarda daha çok katılımlı olarak iftarlarımızı devam ettirmek istiyoruz. İftara katılan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.'' dedi. İftar programı Bahri Karaöz'ün duasıyla iftar sona erdi.

Zonguldaklılar, Ulaş Merkez Camisi'nde kılınan teravih namazı sonrasında cami bahçesinde bir süre daha sohbet edip hasret giderdi. Misafirler, gecenin ilerleyen saatlerinde Ulaş'tan ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber