Sağlık-Sen: Tek gayemiz sağlık çalışanlarının mutlu olması

Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, sağlık çalışanlarının mutlu oldukları çalışma ortamlarını oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 12:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül ve beraberindeki ekip Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tahsin Yakut'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Sağlık-Sen Şube Başkanı Gökhan Yünkül, Sağlık-Sen'in çalışmaları ve Sağlık-Sen'in üniversitedeki durumu hakkında görüşlerini ifade ederek, Sağlık-Sen'in üniversite hastanesinde 2013 yılında yetkili sendika olması için yoğun bir çaba sarf edeceklerini söyledi. Sağlık-Sen'in üniversite hastanelerinde çalışanların özlük ve sosyal hakları için çalıştığını belirten Yünkül, ?Sağlık-Sen olarak tek gayemiz sağlık çalışanlarının mutlu olduğu çalışma ortamlarının oluşturulmasıdır. Bu noktada kurum idarecileri ile her türlü işbirliğine ve diyaloğa açığız. Sorunların tespiti ve çözüm yollarını idareye bildirmek ve takipçisi olmak bizim asli vazifemizdir, diyalogla çözülmeyecek görüş yoktur. Yeter ki sorunları ve olayları olumlu, yapıcı bir yaklaşımla ele alalım? dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Yakut, sivil toplum örgütlerinin varlığının günümüzdeki önemine vurgu yaparak, sendikalardan sorunların tespiti ile beraber, öneriler de beklediklerini söyledi. Yakut, ?Bizler idareciler olarak bulunduğumuz noktadan belki her şeyi tam olarak göremeyebiliriz, bu noktada sivil toplum örgütleri özellikle de sendikalar eksiklikleri ve ihtiyaçları daha iyi görebilirler, yapıcı bir anlayışla birlikte bu eksiklikler giderilebilir. Sağlık-Sen'in çabalarını ve gayretlerini önemsiyor, Sağlık-Sen'e çalışmalarında başarılar diliyorum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber