Adıyamanlı çocuklar doyasıya eğlendi

Adıyaman'da 'Ramazan Etkinlikleri' her gün farklı programlarla dolu dolu geçiyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 16:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organizesiyle gerçekleşen etkinliklere, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Bir yandan Demokrasi Parkı'nda, diğer yandan mahallelerde düzenlenen programlar, her akşam teravih namazının akabinde başlıyor, gece geç saatlere kadar devam ediyor.

Demokrasi Parkı'nda çocuklara yönelik olarak gerçekleştirilen etkinlikte Mersin Yenişehir Tiyatrosu Altan Erkekli Sahnesi grubu tarafından ?Afacan Özcan? isimli oyun sahnelendi. Yaklaşık bir buçuk saat süren oyunu izleyen çocuklar, doyasıya eğlendi. Başak Karatepe'nin yazdığı, Özgür Ahmet Gönenler'in yönettiği oyunu beğenen çocuklar, oyunu dikkatli bir şekilde takip etti.

Arkadaşlık, yalan söylememe, başkasına ait bir şeyi almama, aile sıcaklığı ve sevgisi, okumanın ve okulun değeri, büyüklerin sözünü dinlemenin yararları gibi birçok değerin işlendiği ve aktarıldığı müzikli, eğlenceli çocuk oyununda Erkut Efe Bozkurt, Elif Karaahmet, Özgür Küçüköner ve Riyadhan Kartal rol aldı.

'Afacan Özcan'ın sona ermesinden sonra Belediye Başkanı Danışmanı M. Emin Yağımlı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İskender Korkut tarafından oyunculara birer buket çiçek takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber