Çorlu`da sıcaklar kavuruyor

Çorlu son yılların en sıcak günlerini yaşıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 09:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hava sıcaklıklarının 40 derece sınırını aştığı Çorlu`da sıcak havaların Ramazan ayına denk gelmesi vatandaşları adeta bunalttı. Gün boyu güneş altında çalışmak zorunda kalanlar ilk fırsatta gölge yerleri tercih ediyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü verilerine ve ilçenin çeşitli yerlerinde yer alan elektronik derecelere yansıyan verilere göre Çorlu`da son yılların en sıcak günleri yaşanıyor. Aşırı sıcak havaların Ramazan ayına denk gelmesi ise vatandaşları adeta bunaltıyor. Son günlerde etkili olan sıcak havalar, vatandaşları bunaltırken, sıcaklıkların her geçen gün biraz daha arttığı kentte vatandaşlar, parklara ve serin alanlara akın etti. Etkili olan sıcaklar nedeniyle, özellikle öğlen saatlerinde Çorlu`da sokaklar adeta boşalıyor, sıcaktan bunalan vatandaşlar ise, soluğu klimalı ortamlarda veya gölgelik alanlarda alıyor. Sıcaklardan en çok etkilenen yaşlı vatandaşlar ise, ağaç altlarında serinlemeye çalışıyor.

Aşırı sıcaklara karşın gün boyu güneş altında çalışmak zorunda kalanlar ise, buldukları her fırsatta gölgelik alana kaçmayı tercih ediyor.

Öte yandan uzmanlar sıcak havalarda dışarı çıkan vatandaşları uyararak, sağlıklarına dikkat etmelerini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber