Oğlu tarafından bıçaklanan kişi öldü

Adana'da 17 yaşındaki gencin, annesine şiddet uyguladığı iddiasıyla bıçakladığı babası hastanede öldü.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2012 11:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre, görücü usulü evlenen bir çocuk annesi E.H, 2009'da sürekli alkol alarak kendisini darbeden eşi Bülent G'den (39) ayrıldı ve oğlu M.G. ile yaşamaya başladı. E.H, geçen yıl eşiyle barışarak birlikte yaşamaya başladı.

İbo Osman Caddesi'nde bir apartmanda kapıcılık yaptığı öğrenilen Bülent G. eşine yeniden şiddet uygulamaya başlayınca E.H. çocuğunu da alarak Narlıca Mahallesi'ndeki baba evine döndü. Daha sonra Bülent G, E.H. ile tekrar beraber olmak için buraya gelerek tartışma çıkardı. Bu duruma tepki gösteren M.G, babası Bülent G. tarafından darbedildi. E.H, polis merkezine başvurarak eşinden şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Bülent G, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Bülent G, 22 Temmuz gecesi alkol alarak tekrar eve gelip E.H'yi sürükleyerek götürmeye çalıştı. Babasıyla tartışmaya başlayan M.G, babasını bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

Bülent G, Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gözaltına alınan, emniyette ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen M.G. tutuklandı.

Bülent G, yaklaşık 9 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

E.H, eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle savcılığa birkaç kez başvuruda bulunduğunu belirterek, "Oğlumun amacı annesini korumaktı. Oğlumun suçu yok, yeni bir kadın cinayeti işlenmesin diye babasını öldürdü" dedi.

Muhabir: Volkan Kaşık/Anıl Bağrık/Aykut Ünlüpınar

Yayıncı: Hande Cankar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber