Vali Kızılcık: Ülkenin gelişmesi için hepimize görevler düşüyor

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, ülkenin daha da gelişmesi için herkese görev düştüğünü söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 14:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Kızılcık, Akçaabat ilçesindeki Kavaklı Rahman Camii'nin avlusunda vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların istek ve önerileri dinleyen Kızılcık, devlet olarak her zaman halkın yanında olduklarını kaydetti. Vatandaşın huzur ve mutluluğunun birinci öncelikleri olduğunu ifade eden Vali Kızılcık, "Sizler var oldukça bu ülke ilelebet payidar kalacaktır. Ülkemizin gelişmesi ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için de hepimize görevler düşmektedir. Bizler hep birlikte hareket edersek, ülkemiz istenilen seviyeye kısa sürede gelir, hiçbir güç bizim birlikteliğimizi bozamayacaktır." dedi.

Fırsat buldukça vatandaşlarla biraraya gelmeye gayret gösterdiğini anlatan Kızılcık, "Vatandaşlarımızın arasına girerek onlarla sohbet etmek beni mutlu ediyor. Ayrıca bu sohbetler sırasında olan sıkıntıları da vatandaşlarımızdan öğreniyorum. Onlar da benim yanlarında olduğumu bilmelerinden dolayı mutlu oluyorlar." şeklinde konuştu.

Vali Kızılcık, sohbet esnasında yanına gelen çocuklarla da yakından ilgilenerek, onlara kitap ve çeşitli hediyeler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber