Kazada ölen öğretmenin ailesine kaza çeki verildi

Eğitim-Bir Sen Diyarbakır Şubesi Bismil ilçesinde görevli 5 öğretmeni taşıyan otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 4 öğretmenden Hasan Ortaç'ın ailesine 15 bin lira değerinde kaza sigortası çeki verdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Ağustos 2012 23:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eğitim-Bir Sen Diyarbakır Şube Başkanı Yunus Memiş, yaklaşık 3 ay önce kullandığı 21 TA 603 plakalı otomobilin, Batman-Bismil karayolunun 17. kilometresinde bariyerlere çarparak devrilmesi sonucu 3 öğretmen arkadaşı ile hayatını kaybeden Hasan Ortaç'ın eşi Hamiyet Ortaç'ı ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Hamiyet Ortaç'a 15 bin lira değerindeki kaza sigortası çekini veren Memiş yaptığı açıklamada, meydana gelen trafik kazasında kaybettikleri 4 öğretmene Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilediklerini söyledi.

Sendikaya üye tüm öğretmenlerin kaza sigortası bulunduğunu ifade eden Memiş,

"Hayatını kaybedenleri geri getirmek mümkün değil. Ancak bu gibi katkılar aileye bir nebze olsun teselli yerine geçecektir. Bu gibi acı hadiselerin bir daha yaşanmamasını diliyorum" dedi.

Eğitim- Bir Sen Bismil Şube Başkanı Metin Çelebi ise, kazada kaybettikleri 4 öğretmene Allah'tan rahmet dilediklerini, her zaman bu ailelerinin yanında olacaklarını belirtti.

Muhabir: Musa Çelebi / Sema Kaplan

Yayıncı: Behçet Güngör

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber