Okuma salonu öğrencilerinden Ramazan yardımı

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Okuma Salonu öğrencileri, Ramazan'da ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2012 14:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okuma salonlarında görevli öğretmen ve öğrenciler, ilçe genelinde tespit ettikleri 100 aileye gıda ve ihtiyaç malzemelerinden oluşan Ramazan paketi dağıttı.

Odunpazarı Belediyesi okuma salonlarında eğitim gören öğrenciler ile görevli öğretmenler, Ramazan nedeniyle yardım kampanyası başlattı. Öğrenci ve öğretmenler, okul sonrasında ilçeyi dolaşarak fakir ve muhtaç aileleri belirlendi. Ardından gıda ve ihtiyaç maddelerinden oluşan Ramazan yardım paketleri, belirlenen 100 ailenin evlerine götürülerek teslim edildi.

Odunpazarı Belediyesi Eğitim Koordinatörü Ahmet Yıldırım, amaçlarının okuma salonları olarak fakir ve ihtiyaç sahibi ailelere bir nebze olsun sevindirmek olduğunu söyledi. Belediye olarak Ramazan başlangıcından bu yana muhtaç ailelere yardım yapıldığını, yapılan yardımlardan 100 paketinin de okuma salonları aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığını belirten Yıldırım, "Okuma salonlarına devam eden öğrenci ve öğretmenler tarafından tespiti yapılan 100 aileye yardım paketlerini yine öğrenci ve öğretmenler tarafından götürülüp teslim edildi." dedi.

Bu kutsal ay da yardımlaşma ve kardeşlik duygularının insanı çepeçevre sardığını vurgulayan Yıldırım, "Öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde belediyeden temin edilen erzak paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıp, onların sevinçleriyle sevindiler. Yardımlaşma ve dayanışmanın anlam ve önemini yaşayarak öğrendiler. Bu tür etkinleri bundan sonra da artırarak devam ettireceğiz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber