Sekmen: İzmirlilere hizmet aşkımızı göstermek istiyoruz

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Koordinatörü Mehmet Sekmen, İzmir'de yerel yönetimler ve AK Partili belediyelerle ilgili çalışmaları takibe devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2012 12:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayındır ilçesinde Küçük Menderes havzasındaki belediye başkanları, belediye meclisi ve il genel meclis üyeleri, Yenişakran'da ise Bakırçay havzasındaki belediye başkanları, belediye meclisi ve il genel meclis üyeleriyle ayrı ayrı biraraya gelen Sekmen, tecrübelerini aktardı ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

AK Partili belediyelerin olağanüstü bir çalışma azmi ve dayanışma duygusuyla önemli işler başardığını söyleyen Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sekmen, ?İnşallah AK Parti'nin belediyecilik anlayışıyla İzmir en güzel hizmetlere kavuşacak. İzmir'de yaptığım ziyaretlerde, halkın bir değişim beklediğine şahit oldum. İzmir halkı, daha yaşanılabilir bir kent arzu ediyor. AK Parti'nin yerel yönetim vizyonuyla İzmir'de büyük hizmetler, önemli değişimler yaşanacak. Mevcut belediyelerimize ilaveten İzmir'in ilçeleri ve Büyükşehir Belediyesi'ni de kazanarak hizmet aşkımızı tüm İzmirli hemşehrilerimize göstermek istiyoruz.? dedi.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nın, Türkiye'deki en başarılı ve en çalışkan teşkilatların başında geldiğini söyleyen Mehmet Sekmen, ?Gerek il başkanı gerek il başkan yardımcıları ve gerekse il yöneticisi arkadaşlarımız büyük bir özveriyle çalışıyor. Tüm mesailerini teşkilata veren, teşkilat çalışmalarına ayıran bir ekip görüyorum. Bundan da büyük memnuniyet duyuyorum. Bu çalışmaların neticesinde İzmir'de özlenen başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.? şeklinde konuştu.

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber