Suriye'de yaşanan katliama hiçbir ülke sessiz kalamaz

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed ve rejiminin masum halkı acımasızca katlettiğini, bu katliama hiçbir ülkenin sesiz kalmaması gerektiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2012 11:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

PAZAR YERİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat'ta her hafta Salı günü kurulan semt pazarını gezerek pazarcı esnafını ziyaret etti. Milletvekili Başer, Yozgat Sebzeciler ve Pazarcılar Dernek Başkanı Salih Çavuşoğlu ile beraber pazardaki tezgahları tek tek gezerek esnaflarla sohbet ederek sorunları dinledi. Milletvekili Başer, ziyarette yaptığı açıklamada, pazarcı esnafının her zaman yanında olduğunu söyledi. Başer, "Yozgatımız daha ucuz sebze ve meyve alabilmek için genelde semt pazarlarının kurulmasını bekliyor. Bu bakımdan pazarcı esnafı olarak halkımız için önemlisiniz. Ne kadar kaliteli ürünleri uygun fiyata satarsanız halkımızda o kadar sizlere rağbet edecektir. Dernek başkanımızdan ve sizlerden istek ve taleplerinizi dinledim. İnşallah bu isteklerinizin gereğini en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Bizler sözle vaatlerle iş yapmıyoruz. Ne aldatan, ne de aldanan olacağız. Her zaman sizlerin isteği doğrultusunda, sizlerin rahatı için çalışacağız." dedi.

SURİYE KONUSUNDA ÜLKE OLARAK TUTUMUMUZ BELLİ

Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini kaydeden Milletvekili Başer, açıklamasına şöyle devam etti: "Şuan komşu ülkelerimizde büyük sıkıntılar yaşanıyor. Suriye'de yaşanan gelişmeleri hepimizin yakinen takip ediyoruz. Başbakanımız ve ülkemizin bu konuda tutumu belli. Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed ve rejimi masum halkı acımasızca katlediyor. Hiçbir ülke bu katliama sesiz kalamaz ve kalmamalıdır. Hakkari'de haince terör saldırılarında 6 askerimiz ve 2 korucumuz şehit olmuştur. Tabiî ki yüreğimiz yandı. Bu mübarek Ramazan ayında bu tür kalleşçe yapılan saldırılarda gösteriyor ki terör örgütünün dini, mezhebinin olmadığı, amaçları kardeş kavgası çıkartarak ülkemizi parçalamak bizleri birbirimize düşürmektir. Fakat bu emellerine asla izin vermeyeceğiz. O hainler er yada geç cezalarını bulacaklar. Terör ülkemizde son bulana kadar bu mücadelemiz kararlıkla sürecektir. Bundan kimsenin kuşkusu şüphesi olmasın."

Yozgat Sebzeciler ve Pazarcılar Dernek Başkanı Salih Çavuşoğlu'da sabahın erken saatinde ilk defa kendilerini bir milletvekilinin ziyaret ettiğini belirterek, "Bu ziyarette bende dernek başkanı pazarcı esnafının sıkıntı ve sorunlarını ilettim." diye konuştu.

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber