Narlıdere Belediyesi, okulları bakıma aldı

Narlıdere Belediyesi fen işleri ekipleri, 12 okulun bakım, onarım ve tamiratlarını okulların yaz tatili süresince tamamlayacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2012 23:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Narlıdere'de bulunan 12 okulun yaz tatili döneminde bakım, onarım ve tamiratlarının yapılması için talimat veren ve gerekli çalışmaları bizzat kendi başlatan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kılıçarslan İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen çalışmalara katıldı. Kollarını sıvayan ve fırçayı eline alan Batur, Kılıçarslan ilköğretim Okulu Müdürü Enver Polat, Müdür Yardımcısı Mehmet Şahin ile birlikte sınıfların boyanmasına yardımcı oldu.

Narlıdere Belediyesinin 12 yıldır sürdürdüğü bakım, onarım, boya badana ve çok amaçlı salonların yenilenme çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Batur, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Narlıdere'de okullarımızın boyası, badanası ve tamiratları ile ilgili çalışmalarımız yürütüyoruz. Bazı okullar geçen yılki hizmet desteğini daha az aldıklarını ifade etmişlerdi. Bu yıl tüm okullarımız için verdiğimiz bu desteği eşit bir şekilde dağıtılmasını sağladık. Okullarımızın Eğitim sezonuna fiziki yapılarındaki eksiklikleri tamamlanmış olarak hazırlamış ve çocuklarımızın ve velilerimizin hizmetine sunmuş olacağız" dedi.

Okulların bakım, onarım ve tamir işlerini yaklaşık 12 yıldır rutin olarak sürdürdüklerini anlatan Başkan Batur, her okulda belediye tarafından görevlendirilen bir temizlik ve bir de güvenlik görevlisi bulunduğunu söyledi.

Başkan Batur, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bilindiği gibi her okulumuzda Narlıdere Belediyesi tarafından görevlendirilmiş olarak bir temizlik, birde güvenlik görevlisi bulunuyor. Okullarımız daha hijyen olsun, daha güvenli olsun. Velilerimiz çocuklarını okula gönderirken içleri rahat olsun, bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Narlıdere ilçe Milli Eğitim, Kaymakamlık ile Okul Müdürlerimiz ile birlikte iç içe Öğrencilerimize daha sağlıklı ve kaliteli Eğitim koşullarını oluşturmak için işbirliğinde içinde olmaya devam edeceğiz. Okullar hepimizin, Devletin ve Milli Eğitimin ulaşamadığı noktalarda yerel yönetim olarak bizde elimizden gelen katkıyı sunuyoruz. "

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber