DPÜ'de İngilizce hazırlık dönemi başlıyor

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) 2012-20012 eğitim öğretim yılında bazı bölümlerinde bir yıl zorunlu İngilizce hazırlık eğitimi vereceğini açıkladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 10:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DPÜ Yabancı Diller Bölümü'nde yapılan toplantıda 2012-2013 eğitim ve öğretim dönemine ilişkin hazırlıklar görüşüldü, komisyonlar ve görevli öğretim elemanları belirlendi.

DPÜ Yabancı Diller Bölüm Başkanı Hasan Işık, yabancı diller bölümünün, personel, öğrenci ve müfredat yönüyle gelişim ve değişim yılı olacağını belirterek, ?Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz dili ve Edebiyatı Bölümü ve Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği ve Sınıf Öğretmenliği bölüm öğrencilerinin 1 yıl zorunlu İngilizce hazırlık eğitiminin yanı sıra, seçmeli Almanca, Rusça veya İspanyolca dersi alacaklar ve bu bölümler dışındaki öğrencilerimizde isteğe bağlı olarak yine 1 yıl İngilizce hazırlık eğitimi alma fırsatına sahip olabilecekler.? dedi.

İYİ BİR YABANCI DİL ÖĞRENEREK MEZUN OLACAKLAR

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan daha önce yaptığı açıklama da, üniversiteden mezun olacak olan öğrencilerin en az bir yabancı dil bilerek mezun olacaklarına dikkat çekerek şunları söyledi: ?Dumlupınar Üniversitesi'nden mezun olan öğrenciler en az bir yabancı dili en iyi şekilde öğrenerek mezun olacaklar.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber