Çocuğunun eline bıçak verip katil etti

Öz annesi, mahalle kavgası yüzünden 13 yaşındaki çocuğunun eline bıçak verip çocuğunu göz göre göre katil etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 19:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Pendik'te aralarında husumet bulunan iki ailenin çocukları arasında yaşanan kavga, bir annenin 'çabasıyla' cinayete dönüştü.

İddialara göre Ahmet Yesevi Mahallesi Türkoğlu Sokağı üzerinde bulunan bir parkta dün akşam saat 21.00 sıralarında 13 yaşındaki M.C.Ö ile uzaktan akrabası olan 20 yaşındaki S.S., kavgaya tutuştu. M.C.Ö. ile S.S.'nin annelerinin de birkaç gün önce kavga ettikleri ve aileler arasında husumet bulunduğu ileri sürüldü.

Olayı gören mahalle sakinlerine göre dayak yiyerek eve gelen M.C.Ö.'nün annesi S.Ö., oğlunun eline bıçak vererek oğlunu tekrar kavga ettiği gencin yanına gönderdi.

M.C.Ö., elindeki bıçağı S.S.'nin koltuk altından kalbine sapladı. Ağır yaralanan ve aşırı kan kaybeden S.S,, kavgayı gören mahalle sakinleri tarafından yakındaki bir tıp merkezine kaldırıldı. S.S., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, evine giderek ağlayan M.C.Ö. ile onu cinayete azmettirdiği iddia edilen annesi S.Ö.'yü gözaltına aldı. Anne ile oğlu, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Pendik Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber