Bıçak tehdidiyle cep telefonu alan şüpheliler yakalandı

Mersin'in bıçak çekerek bir kişinin cep telefonunu alan, bir kişiyi de darp eden 2 şahıs, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 15:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, olayın 22 Temmuz 2012 günü meydana geldiği bildirildi. Mersin merkez Akdeniz İlçesi İstiklal Caddesi üzerinde yürüyen K.M.P. ile E.Ş.'nin yanına gelen A.K. ve B.S. isimli şüphelilerin, mesajları kontrol etme bahanesiyle K.M.P.'nin cep telefonunu aldıkları belirtilen açıklamada, aldıkları cep telefonunu bıçak çekip tehdit ederek geri vermeyen şüphelilerin, E.Ş. isimli müştekiyi de yumrukla darp ettikleri kaydedildi.

Olay üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin çalışma başlattığı ifade edilen açıklamada, iki şüphelinin 31 Temmuz 2012 günü ve müteakip günlerde yakalandıkları bilgisi verildi. Yakalanan her iki şüphelinin de uyuşturucu bağımlısı olduklarının ve yağma yoluyla aldıkları cep telefonunu uyuşturucu hap temini karşılığında sattıklarının tespit edildiği belirtilen açıklamada, A.K. ve B.S. isimli iki şüphelinin, ?yağma ve kasten yaralama? suçunu işledikleri iddialarıyla çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandıkları bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber