Şahin'e yardım eli uzandı

Adana'da beyninde doğuştan oluşan hasar nedeniyle yürüyemeyen 11 yaşındaki Şahin Telli'nin tedavisi için ilk yardım yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 10:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kimse Yok Mu Derneği Adana Şube Müdürü Adem Sönmez ve beraberindeki 4 kişilik heyet, Şahin Telli'yi ziyaret ederek anne Sultan Telli'den bilgi aldı. Sönmez, daha sonra aileye müjdeli haberi vererek İstanbul'dan bir hayırseverin ilk yardımı yaptığını söyledi.

Müjdeli haberi alan aile mutluluklarını saklayamazken, bağış yapan hayırsevere teşekkür eden Sultan Telli, "Şimdi süreç başladı. Daha önce çok ağladım, şimdi gülüyorum. Çünkü para toplanmaya başlandı. 10 bin TL yardım yapan aileye teşekkür ediyorum. Yavruma yardımcı oldukları için Allah razı olsun. Bu süreci başlattıkları için Kimse Yok Mu Derneği'ne ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

45 bin TL'nin toplanması konusunda ümitli olduğunu ifade eden anne Telli, ?Yardıma 10 bin TL ile başladık. Kısa sürede gerekli paranın toplanacağından eminim? diye konuştu.

Kimse Yok Mu Derneği Adana Şube Müdürü Sönmez ise görsel ve yazılı basında çıkan haberler sonucu çok sayıda telefon aldıklarını kaydederek, ?Sizlerin vasıtasıyla basına akseden bir haberdi. Kimse Yok Mu Derneği duyarlılığını ortaya koydu ve aileyi ziyaret etti. Yavrumuzun şifasını bulup bulamayacağına yönelik araştırmaların sonucunda İstanbul'da bir hastaneni tedavi için sürecinin başlatıldığı fakat 45 bin TL'ye ihtiyaç duyulduğu haberini aldık. Türkiye'nin her tarafından Adana Kimse Yok Mu Derneği'ne duyarlı vatandaşlarımızdan telefon geldi. ?Bu çocuğumuzun şifasını bulmasında nasıl yardımcı edebiliriz?' diye sordular. Biz de, ?Şimdi onun sürecini başlatıyoruz' dedik. Zaten bugün bir ailemiz 10 bin TL bağışta bulunarak yavrumuzun hastane masrafları ile ilgili yardımı başlatmış oldu. Bizde Kimse Yok Mu Derneği olarak zaten sonuna kadar o meblağı bulmak için mücadele edeceğiz. Çocuğumuzun şifasını bulması için elimizden geleni yapacağız? diye konuştu.

Sultan ve Tatlı Telli çiftini şimdiye kadar gösterdikleri sabırdan dolayı tebrik eden Sönmez, ?Onlar görevini yaptı. Şimdi görev bize düşüyor. Şu mübarek günde bizim insanımız çok duyarlı. Bu duyarlılıklarını telefonla bize arayarak gösterip bizi duygulandırdılar. Güzellik paylaştıkça artar, kötülükler paylaştıkça azalır? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber