Çubuk'ta Ramazan etkinlikleri mahallelere taşındı

Ankara'da Çubuk Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ?Ramazan Akşamları' etkinlikleri, 'Mahallede Ramazan Coşkusu' programıyla Akkuzulu Mahallesi'nde yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 15:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akkuzulu İlköğretim Okulu'nun bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Başkan Yardımcıları Mehmet Kuzal, Hacı Çelebi, belediye meclis üyeleri, Akkuzulu İlköğretim Okulu Müdürü Ferhat Bilir, Akkuzulu Mahallesi Muhtarı Hacı Cansız, Akkuzulu Mahallesi Kalkındırma, Yaşatma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Fatih Küçük ve mahalle sakinleri katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Ramazan etkinliklerini, ?Mahallede Ramazan Coşkusu' programıyla haftada iki gün başka bir mahalleye taşıdıklarını söyledi.

Geleneksel Türk tiyatrosuyla tanışan ve Hakan Örge'nin oynadığı Hacivat-Karagöz ile eğlenen, orta oyunu seyreden mahalle halkı, ateşbaz Ramazan Gül'ün gösterisiyle heyecanlı anlar yaşadı. İllüzyon gösterisiyle eğlence doruğa çıkarken, konserlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik süresince ücretsiz pamuk şeker, patlamış mısır dağıtılırken, programın sonunda çocuklara, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden tarafından top ve tetris dağıtıldı.

Akkuzulu Mahallesi Muhtarı Hacı Cansız, Ramazan etkinliklerinin mahallelerinde de yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Özden'e ve ekibine teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber