Eğirdir Dağ Komando Okulu Komutanı Tümgeneral Temel'den, veda ziyareti

Eğirdir Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı Tümgeneral İsmail Metin Temel, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'e veda ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 17:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari Yüksekova 3'üncü Piyade Tümen Komutanı olarak tayin olan Tümgeneral İsmail Metin Temel, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i ziyaret ederek veda etti. Eğirdir'deki görevini tamamlayan Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı Tümgeneral İsmail Metin Temel, Belediye Başkanı Özmeral'le birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tümgeneral Temel, Başkan Özmeral'e Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı'na verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette, Tümgeneral İsmail Metin Temel ve Başkan Osman Nuri Özmeral, Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sacid Adalı ve İl Genel Meclis Üyesi Kamil Göncü ile görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Özmeral, "Vazifeye başladığımız günden bugüne bizimle hep iç içe ve birlikte oldunuz. Size ve şahsınızda bütün askeri personelimize teşekkür ediyorum. Yeni vazifeniz hayırlı, yolunuz açık olsun. Allah'a emanet olunuz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber