Erzurum sokakları, Süper Kupa maçı öncesi özlenen manzaralara şahit oluyor

Erzurumlu sporseverler, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında bu akşam oynanacak Süper Kupa finali öncesinde dostluk ve centilmenlik örneği sergileyerek tüm Türkiye'ye mesaj verdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 16:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İki takım taraftarlar kola kola girip 'En büyük Türkiye' diye sloganı attı.

20.55'te başlayacak olan karşılaşma öncesi taraftarlar Erzurum'un en işlek yerlerinden olan Cumhuriyet Caddesi'nde buluşarak maça hazırlandı. Ellerinde takımlarının renklerini taşıyan taraftarlar, coşkulu sloganlar atarak cadde boyunca yürüdü. Bazı vatandaşlarda araçlarını süsleyerek caddeye geldi.

Erzurum'da sarı-kırmızılı ve sarı-lacivertli taraftarların birlikte eğlenmesi vatandaşlar tarafından hayranlıkla karşılandı. Kol kola yürüyen farklı takımlardan taraftarlarının oluşturduğu görüntü 'işte özlenen manzara' dedirtti.

Maçtan önce ismi değiştirilerek Kazım Karabekir Stadyumu olan Yeni Erzurum Stadı'na 16.00'da taraftarların alınması bekleniyor. Güvenlik gerekçesiyle taraftarlar stat çevresine araçla alınmayacak. Galatasaray taraftarı havalimanı yolu üzerinden stada giriş yapacak. Fenerbahçeli taraftarlar ise Erzincan yolunu kullanarak giriş kapısına ulaşacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber