AK Parti'nin Mardin iftarına büyük ilgi

AK Parti il yönetiminin Mardin Karayolları Parkı'nda verdiği iftar yemeğine halkın ilgisi yoğun oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 15:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karayolları Parkı'nda verilen iftar yemeğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Murat Süslü, Vali Turhan Ayvaz, Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Diyarbakır-Mardin Metropoliti Saliba Özmen ve İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun ile vatandaşlar katıldı.

Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı iftar yemeğinde, konuşma yapan AK Parti İl Başkanı İbrahim Fide, Mardin'i çok önemseyen ve hizmet etmeye çalışan bir teşkilat olarak her zaman Mardin halkına hizmet verdiklerini belirtti. Fide, on bir hafta içinde Mardin'in 4 bakan ağırladığını söyledi.

Fide, "Mübarek Ramazan ayını dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz. Ramazan ayı girdiğinden bugüne kadar vatandaşlarımızla, beldelerimizle, ilçelerimizle onların bu mübarek ay içerisindeki duygularını paylaşmaya çalıştık. Hem beldelerimizde hem köylerimizde onların aşıyla, işiyle, derdiyle dertlenmeye çalışıyoruz. Elbette bunlar öncelikle bizim insanlık görevimiz. Ardından siyasetçi olarak insanlarımızla, vatandaşlarımızla birlikte olmanın bütünlük olduğuna inanıyorum. İftara katılan ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber