Kastamonu festivale doyacak

Kastamonu bu yıl da festivallere doyacak. Yıldız yağmuruna uğrayacak olan ilde birbirinden ilginç etkinliklere de imza atılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

25-26 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan 5. İhsangazi Sepetçioğlu ve Siyez Bulguru Festivali'nin bu yıl ki programı belli oldu. Festivale; Müzisyen Seyfi, Kastamonulu Özge, Şehnaz Çağlar, Suat Yalçın, Ali Saka ve Piyanist Ömer katılacak. Festivalin bu yıl ki programı 25 Ağustos cumartesi günü 11.00'da festival yürüyüşü ile başlayacak. Birbirinden güzel seslere ev sahipliği yapacak olan festivalin ilk konseri 25 Ağustos cumartesi akşamı saat 20.00'da başlayacak. 26 Ağustos Pazar günü ise Sepetçioğlu Köyü'nde halk oyunu gösterileri, yarışmalar ve son olarak da yöresel sanatçılar sahne alacak.

15. Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivali'ne bu yıl yine yıldız yağacak. 24-26 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan festival, birbirinden güzel etkinliklerle Kastamonu halkına unutulmaz dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos tarihinde kortej yürüyüşü ile başlayacak olan program, 26 Ağustos tarihine kadar dolu dolu yaşanacak. Festivalin ilk günü Tosya'da Özcan Deniz ve TRT rüzgârları esecek. Özcan Deniz Konseri, TRT ekranlarında canlı yayın ile tüm Türkiye'de izlenecek. 25 Ağustos'ta ise halk oyunları gösterileri ve güreş müsabakaları gerçekleştirilecek. Ardından Deniz Seki, Hasan Yılmaz ve Emel Taşçıoğlu konserleriyle Tosya halkı müziğe doyacak. Festivalin son gününde ise sünnet şöleni, Kur'an ziyafeti ve pilav yeme yarışının ardından Serpil Tayfur, Sedagül Sayın ve Ferdi Gürses sahne alacak. Festival 26 Ağustos'ta renkli görüntülerle sona erecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber