Özer, iftar ardından Üzümlü'de sevenleriyle buluştu

Türk Tasavvuf Musikisi'nin önemli isimlerinden Sami Savni Özer, Üzümlü Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında sevenleriyle buluştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 12:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özer, seslendirdiği ilahi ve Türk Tasavvuf Musikisi ile büyük beğeni aldı.

Üzümlü Belediyesi ve Üzümlü Kaymakamlığı'nın organizasyonuyla Üzümlülü sevenleriyle buluşan Sami Savni Özer, seslendirdiği ilahi ve Türk Tasavvuf Musikisi ile sevenlerinin gönüllerini yeniden fethetti. Üzümlü çarşı merkezinde düzenlenen konsere; Üzümlü Belediye Başkanı Sami Sertadım, İlçe Emniyet Amiri M. Nuri Çınaklı, İlçe Müftüsü Bedir Aydın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bekir Sertadım, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Işık, belediye encümenleri, resmi kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Üzümlü Belediye Başkanı Sami Sertadım, Sami Savni Özer gibi büyük bir üstadı Üzümlü'de ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek, ?Mübarek Ramazan ayı vesilesi ile manevi duygularımızı daha da depreştirmek, daha da yoğunlaştırmak, Türkiye'nin en güçlü musiki ve ilahi sesi Sami Savni Özer abimizin o güzel sunumunu birlikte dinlemek, birlikte alkışlamak ve Ramazan'ı bir başka mutlu bir şekilde bir başka yönüyle icra etmek için bu güzel etkinlikte birlikteyiz. Değerli üstad Sami Savni Özer, en güzel eserlerini bizlerle paylaşacak, Allah, Resulullah (sas) sevgisini Üzümlü'den çok güzel, çok duygulu bir şekilde paylaşıp bizi bambaşka bir aleme, yolculuğa davet edecek.? dedi.

Başkan Sertadım, konuşmasının ardından, Sami Savni Özer'e Üzümlü'ye geldiği için teşekkür ederek, üzerinde Cimin Üzümü işlemesi olan Erzincan bakır tabağı hediye etti. Üzümlü'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Sami Savni Özer, kendisine bu imkanı sağlayan Üzümlü Belediye Başkanı Sami Sertadım'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından başlayan konserde, ilahi ve tasavvuf musikisi ziyafeti sunan Sami Savni Özer, en güzel eserlerini seslendirdi. Özer'in söylediği eserlere sık sık dinleyenler de katıldı. İki saat süren konser vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber