74 yaşındaki dede 6 kilo esrarı içecekmiş

Fethiye'de bu güne kadar uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiası ile 13 ayrı suç dosyası bulunan 74 yaşındaki Zeki S,.hayatının 30 yılını cezaevlerinde geçirmesine rağmen bir türlü uslanmadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 15:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'e 6 kilo 340 gram kubar esrar götürürken şehirlerarası otobüste yakalanan Zeki S., içici olduğu için esrarı taşıdığını iddia etti.

Edinilen bilgiye göre; Fethiye'de temin ettiği 6 kilo 340 gram kubar esrar maddesini Fethiye Otogarı'ndan bindiği şehirlerarası otobüsle İzmir'e götürmeye çalışan 74 yaşındaki Zeki S. Fethiye KOM Grup Amirliği Ekipleri'nin aldığı istihbarat çalışması sonucu Çiftlik Beldesi'nde yakalandı.

Fethiye KOM Grup Amirliği ekipleri uyuşturucu esrar maddesi satışı yapan torbacı tabir edilen şahıslara yönelik yaptığı istihbarat üzerine Zeki S.nin bir bagaj ile otobüse bindiğini belirledi. Fethiye KOM Grup Amirliği Ekipleri şehirler arası otobüsü Çiftlik Beldesi'nde durdurdu. Şahsın bagajında naylon çuval içerisinde 6kilo 340 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Hemen gözaltına alınan 74 yaşındaki Zeki S. hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçu ile suç dosyası hazırlandı. Bu güne kadar uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiası ile 13 ayrı suç dosyası bulunan 74 yaşındaki Zeki S. hayatının 30 yılını cezaevlerinde geçirmesine rağmen bir türlü uslanmadığı ikinci eşi ile birlikte İzmir Basmane'de İkamet ettiği öğrenildi.

Hazırlanan suç dosyası ile Adliye'ye sevk edilen Zeki S.'nin ifadesinde içici olduğunu belirttiği öğrenildi. Zeki S. 6 Ocak 2011 tarihinde yine Fethiye'de 2 kilo 641 gram esrar maddesi ile yakalanarak tutuklanmıştı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Muğla

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber