Genç işadamlarından 'mendilci' çocuklara bayram hediyesi

Adana'da Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Kadın platformu üyeleri, bayram öncesi çoğu çalışmak zorunda olan çocukların yüzünü güldürdü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 11:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

50 çocuk için giysi alan kadınlar, çocukların hayat hikayelerini dinleyip hüzünlendi.

Çukurova GİAD Kadın Platformu üyeleri, Uçan Balon Çocuk ve Gençlik Derneği'nin farklı mahallelerde belirlediği dezavantajlı olarak nitelendirilen ailelerin çocuklarına bayramlık dağıttı. Çoğunluğu sokaklarda kağıt mendil satan ve kağıt toplayanlardan oluşan 50 çocuk için ayakkabı numaralarından giyeceklerinin bedenlerine kadar hepsini tek tek belirleyen platform üyeleri, hediye paketlerini dernek binasında çocuklara teslim etti. Bayramlıkları vermeden önce onların hayat hikayelerini dinleyen platform üyeleri, bazı çocukların kendilerine hediye olarak sunduğu sürpriz şarkılarla da keyifli anlar yaşadı.

Dernek Başkanı Ömer Faruk Sakarya, çocukların gözlerinde geleceği ve umudu gördüğünü belirterek, "Bu çocuklarımız hem okuyor, hem de çalışıyorlar. Her biri ayrı bir meslek sahibi olmak istediklerini söylüyor. Bu kadar dar imkanlarla okuyup, çalışan çocuklarımızı, hatta şu an üniversitede okuyan gençlerimizi kutluyorum. Ramazan Bayramı öncesi çocuklara jest yapmak istedik." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber