Kars'ta bayram tedbirleri

Kars Emniyet Müdürlüğü Ramazan Bayramı öncesi ve sonrasında vatandaşların rahat ve güvenli bir ortamda alış-veriş yapmaları için gerekli güvenlik tedbirlerinin alındığını bildirdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 21:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların ulaşım, ziyaret, kabul ve dini vecibelerini huzur içerisinde yerine getirmeleri için Emniyet Müdürlüğü olarak gerekli güvenlik tedbirlerinin alındığı belirtildi.

Vatandaşların can ve mal güvenliğini en üst düzeyde sağlamak amacıyla, Bayram öncesi ve Bayram süresince yoğunluk yaşanacak, alışveriş merkezleri, otogar, mezarlıklar ve umuma açık yerlerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması açısından yaya ve motorize ekiplerin görevlendirildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ramazan Bayramı nedeniyle trafik yoğunluğunun yaşanması muhtemel cadde ve sokaklarda, trafiğin rahat ve sorunsuz olarak akışını sağlamak amacıyla, görevli ekip ve personel sayısı da arttırılmıştır. Ayrıca şehir içi ve şehirlerarası güzergahlarda trafik kazalarının önlenebilmesi için denetimler arttırılarak, şartları ve belgeleri uygun olmayan araçların şehirlerarası yollara çıkmalarına izin verilmeyecektir. Meydana gelebilecek olayların önlenmesi amacıyla vatandaşlarımız ihbar, şikayet ve yardım taleplerini, 155 Polis İmdat hattını arayarak, www.kars.pol.tr internet adresimize elektronik ortamda giriş yaparak veya en yakın polis birimimize müracaat ederek iletebilirler."

Muhabir: Ercüment Daşdelen

Yayıncı: Muharrem Aksakallı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber