Polis esnaf arası hesap kavgası: 2'si sivil polis 3 kişi yaralandı

Aydın otogarında Denizli'den İzmir'e göreve giden iki sivil polis ile esnaf arasındaki hesap anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 10:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Aydın merkez otobüs terminalinde akşam saat 19.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, görev yaptıkları Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nden İzmir'e göreve gittikleri öğrenilen 2 sivil polis memuru Aydın Otogarı'nda bulunan bir çay bahçesinde içtikleri suların hesabını öderken işletmeci M.Ş. ile aralarında anlaşmazlık çıktı. Terminaldeki diğer esnafların da araya girmesiyle yaşanan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Sivil polislerden biri kalabalığı dağıtmak için havaya silahıyla bir el ateş etti. Terminal polisi de olaya müdahale etmek için havaya bir el ateş etmesiyle kavga büyüdü. Kavganın daha fazla büyümesine önlemek için olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi geldi. Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesiyle kavga kontrol altını alındı.

Silahların patladığı olayda darp edilen 2 polis doktor raporu alırken, kavgada yere düşen M.Ş. kafasından yaralandı. Kavgaya karıştıkları öne sürülen 3 kişi ile birlikte sivil polisler ifadeleri alınmak üzere Efeler Polis Karakolu'na sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber