Sabiha Gökçen'de bayram yoğunluğu

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda Ramazan Bayramı tatili yoğunluğu sebebiyle havayolları ek seferler düzenliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Havalimanından uçuş yapan firmalar, bayram tatili boyunca iç ve dış hatlarda toplam 87 ek sefer düzenleyecek.

Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirecek yolcular sabah saatlerinden itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelmeye başladı. Ramazan Bayramı boyunca, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçuşlarını gerçekleştiren Türk Hava Yolları (THY) iç hatlarda 6, Atlasjet iç hatlarda 4, Pegasus Havayolları tarafından ise iç hatlarda 46 ek sefer, dış hatlarda ise 31 ek sefer konuldu. 2012 yılının ilk yedi ayını 8.4 milyon yolcu rakamıyla tamamlayan Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, bayram süresi boyunca artacak talebi karşılamak amacıyla çeşitli tedbirler alındı.

Terminalde yaşanan bayram yoğunluğu ile ilgili görüşlerini aktaran İSG CEO'su Gökhan Buğday, ?Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 71 dış hat, 30 iç hat destinasyona, 47 havayolu şirketi ile uçuş gerçekleştiriyoruz. Bayram tatili sebebiyle havayolu şirketleri artan talebi karşılamak üzere, toplam 87 tane ek sefer düzenliyor. Artan yolcu ve uçuş sayısı yoğunluğunu karşılamak için gerekli önlemleri aldık. Bayram tatili boyunca yoğunluğun yaşanacağı terminalimizde herhangi bir aksaklık yaşanmaması ve yolcularımızı mağdur etmemek adına 7 gün 24 saat görev yapan personel sayımızı daha da arttırdık.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber