Çorlu'nun örnek sokakları artıyor

Çorlu Belediyesi`nin alt ve üst yapı düzenlemelerini tamamladığı sokaklar bir biri ardına hizmete giriyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Daha evvel 4 sokakta örnek düzenlemeler yapan Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 5. sokağı da tamamladı.

İlk olarak Dönerciler Sokağı olarak anılan Fabrika Sokak da alt ve üst yapı çalışması yapan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından da kaldırımlar ve yolu kilitli parke taşı ile kaplayarak vatandaşların kullanımına açan Çorlu Belediyesi ilk olarak hayata geçirilen ve örnek sokak olarak adlandırılan bu sokağın ardından Subay Orduevi Aralığı olarak da anılan İmaret Sokak, İşcanlar Çarşısı Aralığında yer alan Selim Kahya Sokak ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası`nın da yer aldığı Ataman Aralığı olarak anılan Kantarcı Sokak`da da alt ve üst yapı çalışmaları ile çevre düzenlemeleri yaptı.

Elektrik ve telefon hatları yer altına alınan bu sokaklarda alt yapı çalışmalarının sonrasında kaldırımlar ve yollar kilitli parke taşı ile kaplandı. Sokak esnafları ile ikamet eden vatandaşların büyük beğenisini kazanan çalışmalardan ötürü vatandaşlar, Çorlu Belediyesi ve Belediye Başkanı Ünal Baysan`a teşekkürlerini sokak üzerine afiş asarak dile getirmişlerdi.

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve yüklenici firma ekiplerinin yürüttüğü çalışmaların ardından Şimdi de Abidin Efendi Sokak üzerinde başlayan çalışmalar tamamlandı. Bu çalışmaların tamamlanması ve Abidin Efendi Sokak üzerinde yer alan kaldırımlar ve yol da kilitli parke taşı ile kaplanmış ve modern bir görünüme kavuşturulmuş oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber