SAGİAD üyeleri bayram coşkusunu birlikte yaşadı

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu ve Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu'na bağlı olarak faaliyet gösteren Sakarya Akyazı Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği(SAGİAD) üyeleri, bayramlaştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ağustos 2012 10:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayramlaşma programına Serhat Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yücel Alabaş, AKEGDER Başkanı Mehmet Çelik ile ilçedeki bazı kurum ve kuruluşlar, dernek ve oda temsilcileri ile birçok davetli katıldı. SAGİAD Akyazı Şube Başkanı Metin Sert, yaptığı konuşmada, "Mübarek Ramazan ayının bitimiyle kutladığımız Ramazan Bayramı'nın öncelikle toplumsal huzur ve mutluluğumuza vesile olmasını diliyorum.? dedi.

Bayramların sevgi, saygı ve paylaşma duygularının ön plana çıktığı, milli ve manevi değerlerin pekiştiği, dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği, dünyada ve ülkenin her yanında geleneksel olarak birlikte kutlanan çok özel ve anlamlı günler olduğunu vurgulayan Başkan Metin Sert, "Bizleri ortak düşünce ve değerlerde buluşturan bayramlarda, barışın ve hoşgörünün sürekli kılınması, toplumun tüm katmanlarında uzlaşma kültürünün yerleşmesi için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz.? şeklinde konuştu.

Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini sadece bu özel günlerde değil, hayatın her alanında ve her gününde hatırdan çıkarmayarak yaşamaya ve yaşatmaya çalışmak gerektiğini kaydeden SAGİAD Akyazı Şube Başkanı Metin Sert sözlerini şöyle tamamladı: "Bu nedenle, fert ve toplum hayatında önemli bir yeri bulunan bayramları anlamına uygun biçimde yaşatmalı, sevgi, saygı ve dostluk bağlarının güçlenmesi amacıyla en iyi biçimde değerlendirmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Akyazılı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sağlık, huzur, mutluluk ve güven içinde bir bayram geçirmelerini diliyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber