Lösemili gence bayramda süpriz doğum günü kutlaması

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde tedavi gören lösemili Aykut Can ve çocuk servisindeki lösemilileri ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2012 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyaret sırasında Can'ın 20. yaşına girmesi dolayısıyla küçük bir sürpriz doğum günü kutlaması da yapıldı. Pastayı çocuk servisindeki lösemi hastası Hatice ile birlikte kesen Can, misafirlerine ikram etti. Ziyarete Can'ın yakını olan Zihinsel Engellileri Eğitim ve Koruma Derneği Başkanı Ali Arslan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ile taraftardan sorumlu Manisaspor Asbaşkanı Mustafa Pekçetin de katıldı.

Vali Daşöz, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, ?Burada yatan tüm hastaların ve hastane görevlilerinin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Nice güzel günleri hep birlikte görmeyi diliyorum.? dedi. Serviste tedavi gören çocuklara, Daşöz'ün daha önceki ziyaretinde birlikte çektirdikleri çerçeveli fotoğrafları ve çeşitli hediyeler verildi. Asbaşkan Pekçetin ise futbolu ve Manisaspor'u çok seven Aykut'a sürpriz yaparak, takımın futbolcu ve yöneticilerinin imzaladığı topu verdi. Ayrıca 251 Bin Dev Öğrenci'yi temsilen orada bulunan Umutcan Demirbilek ve Mehmet Cenk Çınar da Can'a fotoğraf makinesi hediye ettiler. Çınar, ?Gelecek yıl düzenleyeceğimiz Sevgi Festivali'nin fotoğraflarını senin çekmeni istiyoruz. İyileşip bunu başaracağına inanıyoruz.? şeklinde konuştu. Can, fotoğraf makinesiyle ilk olarak Vali Daşöz ve diğer misafirlerinin fotoğraflarını çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber