Ders kitaplarının dağıtımına başlandı

Fethiye'de 2012-2013 eğitim öğretim yılı için ilkokul ve ortaokul öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtılacak olarak ders kitaplarının dağıtımına başlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2012 14:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çatalarık İlköğretim Okulu deposuna yerleştirilen ders kitapları Fethiye Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen günlerde okul müdürlüklerine teslim ediliyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ders kitaplarının teslimi sırasında yoğunluk yaşanmaması için her okul için ayrı, ayrı teslim günü belirlerken okul müdürlükleri de kendileri için belirlenen günde Çatalarık İlköğretim Okulu deposundan kitaplarını teslim almaya başladı.

Ders kitaplarının her okul için belirlenen günlerde okul müdürlüklerine teslim edildiğini kaydeden Çatalarık İlköğretim Okulu Müdürü Bülent Kılıç, ?Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak ilkokul, ortaokul ce lise öğrencilerine dağıtılacak olan ders kitapları Fethiye'ye gelmiştir. İlçemize gelen 377 bin ders kitabını 8 personelimiz ile birlikte okul müdürlüklerine teslim ediyoruz. Teslimat işlemini en geç 7 Eylül tarihine kadar tamamlayacağız. Öğrencilerimiz okula başladıkları zaman ders kitaplarını sıralarının üzerinde hazır olarak bulacaklar? dedi.

Ders kitaplarını alacak okulların günleri ise şu şekilde; 24 Ağustos Cuma; Karslıoğlu, Çamköy, Üzümlü, Vali Recai Güreli, Göcek İlköğretim, Çiftlik Alirıza Köse, 27 Ağustos Pazartesi; Yusuf İzzettin Gökçe, Güneşli, Zorlar, Kemer, Kadıköy, Çaltıözü Çobanlar, Yanıklar, 28 Ağustos Salı Esenköy, Eşen, Gerişburnu, Arpacık, Arsa, Bağlıağaç, Çaykenarı, Gölbent, 29 Ağustos Çarşamba Eldirek, Bekçiler, Bayır, Arpacık, Çamurköy, Döğer, İncirköy, Kıncılar Akbük, Korubükü, Seki, Karadere, 31 Ağustos Cuma ise Kumluova, Ortaköy, Ören, Kayadibi, İnlice, Döğer, Girmeler, Kabaağaç, Uğurlu, Yaka ve Yaka Akınlar okulları kitaplarını teslim alabilecekler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber