Tekirdağ'da aile kavgası: 7 yaralı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde iki aile arasında çıkan taşlı, bıçaklı, sopalı kavgada biri ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ağustos 2012 16:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgilere göre, aynı köyde ikamet eden K. ve Ç. ailesinin babaları kavga etti. Diğer köylülerin araya girmesiyle köydeki kavga yatışırken, kavga haberi kısa sürede Çerkezköy'e ulaştı. Bunun üzerine telefonlaşan her iki ailenin mensupları, Namık Kemal Bulvarı üzerinde karşı karşıya geldi. Yaşanan kısa süreli tartışma, yerini kavgaya bırakınca, Namık Kemal Bulvarı, adeta demir sopa, taş bıçakların havada uçuştuğu savaş alanına döndü. Çok sayıda polis ekibinin güçlükle ayırdığı kavgada Mücahit Ç. çok sayıda bıçak darbesiyle ağır yaralanırken, aynı aileden Recep Ç. ve Necmi Ç. ile K. ailesinden Cengiz K., Emrah K. ve arkadaşları Süleyman Akın ile Sedat Akın da yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Özel Optimed Hastanesi ile Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne taşındı.

Bu arada durumu ağır olan yaralılardan Mücahit Ç., Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Çorlu'ya sevk edilirken, polis olay yerinden çok sayıda ekmek bıçağı, demir sopa ve kırık bira şişesi topladı. Polisin olayla ilgi aldığı güvenlik önlemlerini sürdürürken, her iki ailenin yakınları, taraflar arasında sulh sağlamak için devreye girdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber