Amasyalılar Haliç'te buluştu

Eyüp Belediyesi Haliç Etkinlik Merkezi'nde Amasyalıları misafir etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 11:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eyüp Belediyesi'nin Haliç kıyısında Yunus Gösteri Merkezi arkasında oluşturduğu Etkinlik Merkezi, derneklerin özel organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Eyüp Belediyesi Haliç Etkinlik Merkezi'nde Amasyalıları misafir etti.

Etkinliğe Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Şahin, Özel Kalem Müdürü Erkan Ocak, Amasya Göynücek Belediye Başkanı Talip Alabuğa, Göynücek Dernekler Birliği Başkanı Saim Diken, dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik terörde hayatını kaybeden vatandaşlar ve şehitler için saygı duruşu ile başladı. İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra şehitler için Kuran okundu.

Etkinlikte Göynücek Dernekler Birliği Başkanı Saim Diken, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu adına plaketi Başkan Yardımcısı Sedat Şahin'e verdi. Gecede ayrıca Amasya Göynücek Belediye Başkanı Talip Alabuğa'ya da teşekkür plaketi verildi.

Amasya kültüründen örneklerin sergilendiği bu özel gecede, Ufuk Altun, Gülhan Çakmak, Fatoş Eren, Saniye Can, Arif Söylemez ve Salih Turgut sahne aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber