İşçiler oksijen tüpünü açık unutunca okulun çatısı yandı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde yer alan İbrahimli bölgesinde bulunan Lions İlköğretim Okulu'nda açık unutulan oksijen tüpünün izolasyon malzemesini tutuşturması sonucu yangın çıktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 15:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, okulun çatısı kullanılamaz hale geldi. Olayda olan ya da yaralanan olmadı.

Lions İlköğretim Okulu'nun çatısında çıkan yangının ardından, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevlerin yükseldiği binanın çatısı tamamen kullanılamaz hale gelirken, polis de olay yerinde güvenlik önlemi alarak vatandaşları okulun çevresine yaklaştırmadı. 16 itfaiye aracının müdahalesiyle kontrol altına alınan yangının çatı izolasyonu gerçekleştiren işçilerin ihmali yüzünden çıktığı öğrenildi.

Açık unutulan oksijen tüpünün izolasyon malzemesini tutuşturmasıyla çıktığı anlaşılan yangının, bir apartmanın camlarında da hasara sebep oldu.

Öte yandan, olay yerine gelen Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı da yangının eğitim öğretimi engellemeyeceğini sadece çatıda hasar meydana geldiğini belirtti. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey de olay yerine gelerek, yetkililerden yangınla ilgili bilgi aldı. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber