İskenderun sahiline iskele yapımı için çalışmalar sürüyor

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Atatürk Anıtı'nın arkasında yapımına başlanan iskelede, üçüncü test kazık borunun çakımı yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 14:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şahmerdan yardımıyla yapılan çalışmayı Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Başkan Yardımcısı Haluk Arlı, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kamil Turan ile birlikte izledi. İskenderun halkını denizle buluşturacak olan iskelede, ön hazırlık çalışmasının ardından başlayan test kazık boru çakımında, üçüncü test kazık borunun çakımı yapıldı. İskelenin İskenderun halkı ile denizle buluşturacağını belirten Belediye Başkanı Yusuf Civelek, "Deniz şehri İskenderun'da halkımızı iskele ile buluşturacağız. Şehrimizi daha moden ve daha çağdaş hale getirmek için çaba sarf ediyoruz. Deniz şehri olan İskenderun'da bir iskelenin olmaması ise büyük bir eksiklik. Bu eksikliği de gidermenin ve halkımıza modern bir iskele kazandırmanın heyecanı içerisinde çalışmaları birebir yerinde takip ediyoruz." dedi.

İskenderun sahiline yaptırılacak olan iskelenin veriler ışığında diğer borular da hazırlanarak, yapım çalışmalarına hız verileceği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber