Milletvekili Mehmet Sarı'dan Zafer Bayramı mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90. yıl dönümünü kutladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 16:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milletvekili Sarı, yaptığı yazılı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sarı, mesajında şunlara değindi: ?Tarihin altın sayfalarında yer alan ve birçok ulusa da örnek olan bu şanlı zafer Türk milletinin ordusu ile birlikte yazdığı kahramanlık destanıdır. Bu toprakları, bu vatanı kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayretiyle milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Vatanımız uğruna canlarını feda etmekten bir an olsun bile tereddüt etmeyen aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum.?

ŞEHİTKAMİL VE ŞAHİNBEY BELEDİYELERİNDEN BAYRAM MESAJI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Belediye Başkanı Fadıloğlu mesajında, ?30 Ağustos Zafer Bayramı ile sadece vatan toprakları düşmandan kurtarılmamış, ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlüğü tüm dünyaya duyurulmuş, halkın iradesinin egemen olacağı yeni bir devlet kurma anlayışı da güçlenmiştir.? dedi. Fadıloğlu, mesajına şöyle devam etti: ?Milletimize büyük bir zafer kazandıran, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk olmak üzere, vatanı uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle anıyor. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90'ıncı yıl dönümünü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.?

Şahinbey Belediye Mehmet Tahmazoğlu da Zafer Bayramı'nın 90. yıl dönümü kutlama mesajı yayımladı. Tahmazoğlu, ?30 Ağustos Zaferi'yle milletimiz, kendi iradesi ve rızası dışında dayatılan her türlü plan ve oyunu iman ve inancıyla tarihin karanlık sayfalarına nasıl gömebileceğini dosta ve düşmana bir kez daha göstermiştir.? dedi. 30 Ağustos'u bir kez daha büyük bir bayram olarak kutlamanın heyecanı, coşkusu ve mutluluğu içinde olduklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu açıklamasında, ?Bu zafer, kahraman milletimizin yediden yetmişine, kadınından erkeğine, malından canına tüm varlığını ortaya koyarak, hürriyet ve bağımsızlığın bedelini ödediğinin simgesi olmuş ve tarihteki şerefli yerini almıştır.? ifadesine yer verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber